2021 Yılında Yeni Goodyear Kamyon Lastikleri Piyasaya Sunulacak

2021 Yılında Yeni Goodyear Kamyon Lastikleri Piyasaya Sunulacak

Uzun mesafeli ve bölgesel olarak kullanılmak üzere geliştirilen yeni Goodyear kamyon lastikleri 2021 içerisinde piyasaya sunulacak. Goodyear, yıl içerisinde kamyon taşımacılığı sektörünün büyüyeceğini ön gördüğünü ve yeni lastiklerin buna paralel olarak sunulacağını söylüyor. 2020’de ABD menşeili birçok firmanın taleplerinde düşüş yaşandı ancak Goodyear’ın ticari araç lastikleri bölümü için böyle bir durum söz konusu olmadı. Aksine; lastik devi, artan talepleri karşılayabilmek için 2021 içerisinde yeni ürünler sunmaya hazırlanıyor.

2020’de Goodyear Kamyon Lastiklerine Talep Arttı

Goodyear’ın Kuzey Amerika’da Ticari lastikler alanının başkan yardımcısı olan Dave Beasley:

Mart ayında pandemi ile birlikte hükümet kısıtlamaları ve yoldaki araç sayısının azalmasına neden olan güvenlik protokolleri, Kuzey Amerika’yı etkisi altına aldı ve bu nedenle pek çok iş dalımızda gerileme yaşadık. Ancak bazı endüstriler uzun vadeli talep şoku yaşarken biz daha şanslıydık. Dünya çapında tedarik zincirinin bir parçası olarak, kamyonlar gerekli ürünleri teslim etmek için yollardaydı. Ve kamyon filolarının hareketliliği durmadığı, hatta bazı segmentlerde daha fazla arttığı için sektör lideri ürünlerimize olan talep de yılın ikinci yarısında hızla arttı.”

Goodyear Kamyon Lastikleri ile Filolarla İşbirliği Güçleniyor

Kuzey Amerika’da ticari lastik satışları alanında markanın kıdemli müdürü olan Cary Budzinski, Goodyear’ın 2020’de filolar için sunduğu ürün sayısının 2019’un üzerine çıktığını söyledi.

Cary Budzinski: “Bu yıl karşılaştığımız birçok zorluğa rağmen; hizmet ağımız, lider ürünler portföyümüz ve eksiksiz lastik yönetimi çözümlerimiz hiç bu kadar iyi olmamıştı ve filo işi kazanmaya hâla devam ediyoruz.”

Lastik Devi Filo Alanında En İyi Dönemini Yaşıyor

Goodyear için yıl içerisinde ortaya çıkan zorluklar arasında, üretim taleplerini karşılarken fabrikalarda güvenlik prosedürleri uygulamak yer alıyordu.

Beasley: “Büyümemize ve bu talepleri karşılaşmamıza yardımcı olmaları için yeni vasıflı işçiler istihdam ediyoruz. Size en çok satan lastikleri daha hızlı bir şekilde ulaştırabilmek için birinci sınıf lastik üretimine odaklanıyoruz. 2021’de yola çıkmaya hazırız. Hacmimiz güçlü ve filolarla birlikte kazanç sağlamak için daha önce hiç bu kadar iyi bir konumda olamadık.”