2022 Suzuki Hayabusa’da Bridgestone Lastikleri Kullanılacak

  • Bridgestone Battlax Hypersport S22 lastikleri, 2022 Suzuki Hayabusa‘da orijinal ekipman olarak kullanılacak.
  • Gelişmiş Bridgestone motosiklet lastikleri teknolojisine sahip BATTLAX HYPERSPORT S22, optimize edilmiş kuşak yapısı ve yeni bileşiği ile yüksek ıslak / kuru zemin performansı sunuyor.
  • Bridgestone Grubu Suzuki Motor Corporation ortaklığı uzun yıllara dayanıyor.

Bridgestone Suzuki Hayabusa için Yüksek Yol Tutuşu Sağlıyor

Bridgestone Battlax Hypersport S22 motosiklet lastikleri geçen ay piyasaya sürülen 2022 Suzuki Hayabusa için orijinal ekipman olarak seçildi. Gelişmiş teknolojilere sahip Bridgestone motosiklet lastikleri, optimize edilmiş iç yapısı ile dayanıklılık sağlıyor. Aynı zamanda yenilenen bileşiği ile ıslak ve kuru zeminlerde yüksek yol tutuş performansı sergiliyor.

Suzuki Hayabusa Tamamen Yenilen Model ile Sunuluyor

Bridgestone Battlax Hypersport S22, dengeli sürüş sağlayan ağırlığı azaltılmış yapısı ile Suzuki Hayabusa modelinin performansını vurguluyor. Tamamen yenilenen Suzuki Hayabusa, 13 yıldır ilk kez tam bir değişiklik ile gelen üçüncü nesil model.  İlk nesilden miras kalan “Ultimate Sport”  ürün konsepti ile benzersiz stil tasarımını olağanüstü aerodinamik ve üstün sürüş performansı ile daha da ileri taşıyor. Premium Bridgestone motosiklet lastikleri, Suzuki Motor Corporation için uzun yıllardır tercih ediliyor.